Oosters koken

Tijdens onze rondreizen door het Verre Oosten proberen wij zoveel mogelijk in keukens te komen, kijken en proeven en als het even kan: meekoken! Deze bijzondere indrukken verwerken wij naar gangbare receptuur. Alle ingrediënten zijn in iedere toko te koop.

De kooklessen starten telkens om 19:00 uur, ontvangst met een drankje en een hapje, waarna toelichting op de receptuur, kruiden en specerijen. Vervolgens binden wij de schorten voor om zelf aan de slag te gaan en na een kopje koffie of thee is de kookles rond 23:30 uur afgelopen.

In de 1e kookles gaan wij de keuken uit China ontdekken. Vervolgens reizen we in les 2 naar Vietnam om daarna, door te reizen naar Indonesië. De 4e en laatste les is gereserveerd de keuken uit Thailand. Kortom een geweldig feest van verschillende ingrediënten, geuren en smaakexplosies…
Met een eigen groep (minimaal 4 personen) deze kooklessen volgen? Neem dan contact op wat de mogelijkheden zijn.

Het lesgeld voor 4 lessen bedraagt € 240, inclusief 3 glazen wijn, bier, of fris, receptenboekje en een kopje koffie of thee tot besluit.
Natuurlijk is het geen enkel probleem om een extra glas wijn of bier te bestellen.
Deze kunnen na afloop contant betaald worden. Eventueel is het lesgeld ook in termijnen te betalen. Er komt dan wel € 5 aan administratiekosten bij.

Oosterse kookworkshops
Deze kookworkshops beginnen om 19.00 uur en zijn omstreeks 22.00 uur afgelopen.
De gerechten die tijdens deze kookworkshops bereid worden pakken wij na afloop voor u in, zodat u er thuis van kan genieten.

Het lesgeld van € 40 per workshop is inclusief  een kopje koffie of thee, receptenboekje en een drankje tijdens de workshop.

Data kooklessen: vrijdag 23 maart, 18 mei, 15 juni en de laatste les op 6 juli.

Basis kookles Thaise, Indiase en Indonesische curry
Lesgeld € 62,50
woensdag 21 maart
Kookclinic
Thaise keuken
vrijdag 27 april
Lesgeld € 62,50

Kookworkshop sushi
dinsdag 27 maart
donderdag 5 juli
Kookworkshop mini rijsttafel
dinsdag 1 mei
donderdag 12 juli
Kookworkshop Singapore streetfood
donderdag 3 mei
donderdag 21 juni
Kookworkshop boemboe en curry
dinsdag 29 mei
dinsdag 10 juli