Oosters koken

Tijdens onze rondreizen door het Verre Oosten proberen wij zoveel mogelijk in keukens te komen, kijken en proeven en als het even kan: meekoken! Deze bijzondere indrukken verwerken wij naar gangbare receptuur. Alle ingrediënten zijn in iedere toko te koop.

De kooklessen starten telkens om 19:00 uur, ontvangst met een drankje en een hapje, waarna toelichting op de receptuur, kruiden en specerijen. Vervolgens binden wij de schorten voor om zelf aan de slag te gaan en na een kopje koffie of thee is de kookles rond 23:30 uur afgelopen.

In de 1e kookles gaan wij de keuken uit Singapore ontdekken. Vervolgens reizen we in les 2 naar Japan om daarna, terug te reizen naar China. De laatste les staat helemaal in het teken van Thailand.. Kortom een geweldig feest van verschillende ingrediënten, geuren en smaakexplosies…
Met een eigen groep (4 tot 8 personen) deze kooklessen volgen? Neem dan contact op wat de mogelijkheden zijn.

Het lesgeld voor 4 lessen bedraagt € 250, inclusief 3 glazen wijn, bier, of fris, receptenboekje en een kopje koffie of thee tot besluit.
Natuurlijk is het geen enkel probleem om een extra glas wijn of bier te bestellen.

Oosterse kookworkshops
Deze kookworkshops beginnen om 19.00 uur en zijn omstreeks 22.00 uur afgelopen.
De gerechten die tijdens deze kookworkshops bereid worden pakken wij na afloop voor u in, zodat u er thuis van kan genieten.

Het lesgeld van € 40 per workshop is inclusief  een kopje koffie of thee, receptenboekje en een drankje tijdens de workshop.

Data kooklessen: vrijdag 31 aug, 21 sept, 12 okt en 2 nov.

 

Kookworkshop Loempia’s en springrolls
vrijdag 24 augustus
dinsdag 16 oktober

Kookworkshop Dim Sum
dinsdag 4 september

Kookworkshop Sushi
dinsdag 11 september
maandag 15 oktober

Kookworkshop Boemboe&curry
Het verschil tussen een Indiase, Thaise en Indonesische kipcurry
dinsdag 2 oktober

Kookworkshop Singapore Streetfood
vrijdag 19 oktober