Kookcursus

Kookcursus Najaar 2019

De kooklessen starten om 19:00 uur, ontvangst met een drankje en een hapje, waarna uitleg van de receptuur. Vervolgens binden wij de schorten voor om zelf aan de slag te gaan, om daarna van elkaars kookkunsten te gaan proeven. Na een kopje koffie of thee is de avond rond 23:30 uur afgelopen.

Het thema van de 1e kookles: “Een helemaal van te voren te maken kerstmenu”, geen gestress in de keuken! Kookles 2 staat in het teken van de keuken uit Oezbekistan waar wij in mei 2019 de (toenmalige) zijderoute hebben gevolgd. In de 3e kookles keren we terug naar Nederland voor een verrassend Hollands menu. In de 4e kookles Italie, onvoorstelbaar dat je met weinig ingredienten mooie en smaakvolle gerechten kan maken. In de laatste kookles tenslotte een voorjaars-paas menu! Een mooi en gevarieerd lesprogramma met diverse  kooktechnieken, (seizoen) ingrediënten en… smaken!

Het lesgeld voor 5 kooklessen bedraagt 299 (ipv 325), inclusief 3 glazen wijn, bier, of fris, receptenboekje en een kopje koffie of thee tot besluit.

Data kooklessen
13 december, 10 & 24 januari, 13 maart en 3 april