Kookcursus

Kookcursus voorjaar 2020

De kooklessen starten om 19:00 uur, ontvangst met een drankje en een hapje, waarna uitleg van de receptuur. Vervolgens binden wij de schorten voor om zelf aan de slag te gaan, om daarna van elkaars kookkunsten te gaan proeven. Na een kopje koffie of thee is de avond rond 23:30 uur afgelopen.

De Asperge staat centraal in de 1e kookles waarna we in de 2e kookles naar Spanje reizen om tapas te maken, Olé! De 3e kookles blijven we in het zuiden voor een mediterraans menu met mooie gerechten uit het Middellands zee gebied. Verfijnde oosterse gerechten met invloeden uit China in de 4e kookles waar wij de keuken uit Vietnam behandelen. De laatste kookles keren we terug naar Europa voor een Italiaans menu! Een mooi en gevarieerd lesprogramma met diverse  kooktechnieken, (seizoen) ingrediënten en… smaken! En als het weer het toelaat dekken wij de tafel buiten onder de platanen…

Het lesgeld voor 5 kooklessen bedraagt 299 (ipv 325), inclusief 3 glazen wijn, bier, of fris, receptenboekje en een kopje koffie of thee tot besluit.

Data kooklessen
vrijdag 8 mei, 5 en 26 juni, 17 juli en de laatste les op 14 augustus.