Kookcursus basistechnieken

Basis technieken kooklessen in groepsverband

Wij werken met kleine groepjes van maximaal 4 personen zodat er voor iedereen persoonlijke aandacht is. Snijtechnieken, bakken, blancheren, pocheren, karameliseren, verschillende technieken sauzen maken, dressings voor salades, het verwerken van kliekjes… En dan zijn er nog veel foefjes, tips en trucs. Ook besteden we aandacht aan logistiek, menuopbouw en hygiëne en wat er verder ter tafel komt, zodat je na 3 kooklessen (nog) zelfverzekerder in de keuken staat.

De basis kooklessen starten telkens om 18:00 uur en zijn rond 22:30 uur afgelopen.

Het lesgeld bedraagt 199 en is inclusief 3 glazen wijn, bier, of fris, receptenboekje en een kopje koffie of thee tot besluit.

Privé kookles

In één avond de basisbeginselen van het koken leren, aan je technieken werken of zijn er gerechten die je graag zou willen leren of verbeteren?
Samen geven we de inhoud aan deze avond die helemaal op maat is!

Het lesgeld voor een privé kookles bedraagt 185 inclusief 3 glazen wijn, bier, of fris, receptenboekje en een kopje koffie of thee tot besluit.

 

Data basiskooklessen
woensdag 13, 20 en 27 november
woensdag 8, 15 en 22 januari


Met een eigen groepje van 4 personen zijn andere dagen in overleg mogelijk.

 

Data en aanvang privé kookles in overleg


LACTOSE VRIJ KOKEN glutenvrij koken VEGETARISCH KOKEN koken met kleine groepjes KOKEN MET JE COLLEGA’S koken met vrienden KOKEN MET FAMILIE