Kookcursus basistechnieken

Basis technieken kooklessen in groepsverband

Wij werken met kleine groepjes van maximaal 4 personen zodat er voor iedereen persoonlijke aandacht is.

Snijtechnieken, bakken, grillen, blancheren, pocheren, karameliseren, verschillende technieken sauzen maken, dressings voor salades, het verwerken van kliekjes… En dan zijn er nog veel foefjes, tips en trucs. Ook besteden we aandacht aan logistiek, menuopbouw en hygiëne en wat er verder ter tafel komt, zodat je na 4 kooklessen (nog) zelfverzekerder in de keuken staat.

De basis kooklessen in februari starten telkens om 18:00 uur en zijn, na een kopje koffie of thee, rond 22:30 uur afgelopen. In maart beginnen we om 19:00 uur.

Lesgeld bedraagt € 275 en is inclusief 3 glazen wijn, bier, of fris, receptenboekje en een kopje koffie of thee tot besluit.

 

Privé kookles

In één avond de beginselen van het koken leren?
In een privé basis kookles leren wij de belangrijkste vaardigheden, leggen verschillende kooktechnieken uit en samen bereiden wij een eenvoudig 3-gangen-diner en geven antwoord op kookvragen.

Het lesgeld voor een privé kookles bedraagt € 175 inclusief 3 glazen wijn, bier, of fris, receptenboekje en een kopje koffie of thee tot besluit.

 

Data basiskooklessen
woensdag 6, 13, 20 en de laatste kookles op 27 februari.
woensdag 6, 13, 20 en de laatste kookles op 27 maart.


Reservering privé kookles
Aanvangstijd en datum in overleg.

 

 

LACTOSE VRIJ KOKEN glutenvrij koken VEGETARISCH KOKEN koken met kleine groepjes KOKEN MET JE COLLEGA’S koken met vrienden KOKEN MET FAMILIE