Kookcursus basistechnieken

Basis kooktechnieken lessen in groepsverband

Wij werken met kleine groepjes van maximaal 4 personen zodat er voor iedereen persoonlijke aandacht is. Snijtechnieken, bakken, blancheren, pocheren, karameliseren, verschillende technieken sauzen maken, dressings voor salades, het verwerken van kliekjes… En dan zijn er nog veel foefjes, tips en trucs. Ook besteden we aandacht aan logistiek, menuopbouw en hygiëne en wat er verder ter tafel komt, zodat je na 3 kooklessen (nog) zelfverzekerder in de keuken staat.

De basis kooktechnieken lessen starten telkens om 19:00 uur en zijn rond 23:30 uur afgelopen.

Het lesgeld bedraagt 199 en is inclusief 3 glazen wijn, bier, of fris, receptenboekje en een kopje koffie of thee tot besluit.

In één avond de basisbeginselen van het koken leren, aan je technieken werken of zijn er gerechten die je graag zou willen leren of verbeteren?
Samen geven we de inhoud aan deze avond die dan helemaal op maat is!

Het lesgeld voor een privé kookles bedraagt 185 inclusief 3 glazen wijn, bier, of fris, receptenboekje en een kopje koffie of thee tot besluit.

Data basistechniek kooklessen
woensdag 11, 18 en 25 maart
woensdag 1, 8 en 15 april

Met een eigen groepje van 4 personen zijn andere dagen en frequentie in overleg mogelijk.

Data en aanvang privé kookles in overleg

 

LACTOSE VRIJ KOKEN glutenvrij koken VEGETARISCH KOKEN koken met kleine groepjes KOKEN MET JE COLLEGA’S koken met vrienden KOKEN MET FAMILIE